BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Hmmmm...Ben Ashaari buat segmen ajak kutuk blog...mula tu tak berani la nak join..takut kena kutuk...hehehe..maklum la..masih banyak lagi rasanya yang tak kena kat blog aku nie.Tapi bila di fikir2kan balik....ada bagusnya kalau aku join segmen nie...sekurang2nya kalau kutukan yang membina tu,boleh juga digunakan untuk memperbaiki blog aku nie..
Jom kita pakat join ...klik sini..
Cepat2... sampai pukul 10mlm nie ja...

Amaran Dari Ben Ashaari:
Jangan maki atau kritik dengan bahasa kesat !
5 Responses
  1. ohh ddy Says:

    nice . tapi belah kanan tu cam serabut gyla je.

    166


  2. cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, tp susunan column kat belah kanan ni ta kemas nmpk mcm serabut, dan bloglist tu apa kata buat style scrolldown supaya senang loading..hehe btw happy blogging ! :)

    jom kritik blog alya , No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html


  3. Ina Says:

    terima kasih...akan cuba kemas kan kat tepi kanan tu...


  4. salam :) blog ni menarik . sidebar kat tepi tu ok apa . nampak kretif . hehe . cuma , widget "hai comel , selamat datang" tu tak payah kot . sebab , tak nampak tulis kat side bar tu . hehe . ok , that's all . thank you .

    195


  5. YAYA AZURA Says:

    sebelum nie yaya mmg guna 3 columns..but paling latest jadi 2 columns..hihi ... tp ok je yaya buka blog akak..loading tak berat pun..tak tau la kut utk pengguna broadband jd slow ....