Betul ka tak ,nie...

Assalamualaikum..
selamat pagi semua...hari tu ada janji dgn. Yaya azura nak bagi hadiah..mesti yaya dok fikir,akak tu betul ka nak bagi hadiah ..hari tu beria benar mintak alamat.Tapi sunyi sepi ja...maaf la yaya..lambat sikit...hari khamis tu dah siap dah...tapi tak boleh nak pos sebab dah petang sangat..Jumaat dan sabtu pejabat pos tutup la pulak..cadang tu nak kirim dgn. En.suami pos pada hari ahad...alamak,terlupa la pulak....Jadi hari nie baru la boleh pos...tunggu ya..mungkin esok sampai kot.Harap tu Yaya sudi la terima hadiah yang tak seberapa tu...sekadar tanda perkenalan dan persahabatan yang baru nak mula....

5 Responses
  1. YAYA AZURA Says:

    tak pe kak ina ..org nak bg hadiah pun yaya dah suka sangat ..hihi ..


  2. rafaliah Says:

    hai..jemput singgah ke blog saya dan follow utk dptkan daily update..
    http://rafaliah.blogspot.com
    tqvm..:-)


  3. EJA Says:

    wah tajuk gempaq la.. best entry awak eja follow ke 100 heheh eja nk mintak pandangan tentang ni boleh http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/06/lelaki-dan-perempuan-kawan-baik-boleh.html


  4. nashays Says:

    wahhh ape isik kat dlm tu..


  5. Ina Says:

    nashays..nak tau ka apa isi??..rahsia la...nanti kena tanya yaya sendiri..hehehe..