Cutest Baby Smiling Contest

Kepada yang ada baby umur 1 hari hingga 3 tahun ...boleh sertai contest nie ya...
maklumat lanjut...disini..

Tarikh tutup: 1 July 2011
Nama:Nur Khalidah Auni Binti Johari
Umur: Akan genap 3 tahun pada 19/07/2011
Nama Ibu:Azlina Ismail


4 Responses
  1. fawzeah zea Says:

    klu adik spupu xblh ke kak?


  2. shahjiehan Says:

    COMELNYA ANAK AKAK..

    langkawi tang mana?

    sy tgh praktikal di airpot.. ada jmpa sorg lagi akak..blogger langkawi jugak..dok kuah katanya...


    salam,shah dah masukkan link awak kat bloglist sjiehan.com...

    jom baca dan komen Roti Krim HIGH-5 naik 10sen.

    harap2 slalu la awak masuk blog shah ni


    hehehe


  3. Ina Says:

    2 fawzeah:adik sepupu pun boleh..anak sedara atau anak jiran pun boleh juga..hehehe...klik kat link tu utk keterangan lanjut yer.

    2 shah:akak kat kota mahsuri..keja kat Dr group Holding...shah keja kat a'port,syarikat mana?..rasa2nya akak yang dok kat kuah tu..kawn sekerja dgn akak kot...hujung bulan ja p a'port..stock check kat kedai perfume.


  4. Amy Syaquena Says:

    Terima kasih di atas kesudian menyertai contest SR,penyertaan memenuhi syarat yang SR kehendaki. Good luck ok...