Blogwalking

Assalamualaikum...
Dari pagi tadi dok jalan2 terjah blog kawan2....hmmm...macam2 ada..
Kat blog ummi zaihadi..Home Sweet Home..ada kuih ketayap polkadot warna warni.Boleh cuba buat nie...selalunya dok buat kuih ketayap nie satu kaler ja..lapaih nie nak buat polkadot warna warni pulak...bagi ada seri sikit.
Bagi yang nak jaga badan...nak sihat,ada satu resepi sihat kat dalam susu sejat.com.Resepinya..Telur Mata Ala Rebus.Bagus nie,tak pernah terfikir pun nak buat macam nie.Selalunya pecah telur dalam masak lemak & sup telur ada la.Lepas nie boleh cuba buat macam nie la..jimat sikit minyak.Badan pun sihat...nak tau cara p sini..
Kalau nak resepi kentang putar ala kfc tu boleh p terjah kat Gadis Sarawak Corner...nak order ikan terubuk masin pun boleh ..Hehehe..pandai2 ja aku.
Ada banyak lagi sebenarnya blog yang aku terjah tu...tapi tak larat la nak cerita...
kalau nak tau p terjah sendiri kat sini yer...

2 Responses
  1. ieda Says:

    wa seronok nie ada review blog .. haa bila nak review blog akak ekke :))

    memang seronok BW nie mcm2 kisah ada .. ada yg kisah remaja2 .. ada kisah org tua2 merajuk ekeke :))


  2. Ina Says:

    dah tgk la tadi..alamak tertinggal la pulak..sorry.Tadi ada baca kisah Testimoni tu...