Kenapa Fida pakai macam tu erkkk????

Gambar nie aku ambil dalam Utusan Malaysia berita bertajuk "Hati terpaut di Pulau Banding" di mana 11 orang selebriti telah menyertai Program sempena Tahun Perhutanan Antarabangsa 2011 yang dilancarkan oleh Persekutuan Perhutanan Dunia .Bergembira semuanya selebriti2 tu yer, dapat menyaksikan bunga Rafflesia secara dekat.Akan tetapi yang menjadi tanda tanya....kenapa si Fida tu pakai macam tu yer..tudung dah semakin kecil sehingga menampak kan leher.T-shirt berlengan pendek pun menampak aurat juga,dah tak dak cover lagi dah...Hai..tak kan lah bila dah semakin glamour aurat pun semakin terbuka..kawan2 aku cakap.."Hmmmm...dah mula la tu"..alahai,tak syok la macam nie...sebab tu la dok nampak artis nie kurang baik..daripada bertudung ..bila jadi artis habis semua melayang..kan lebih baik dikekalkan imej yang manis dan anggun bertudung tu....peminat pun lebih hormat ...



Haa....lagi cantik kalau berpakaian macam nie kan...
2 Responses
  1. Says:

    aigoo! semua dah terbang. dah macam tokti dah style....


    XD


  2. Ina Says:

    tu la...terkejut juga tengok...sebelum nie ok ja..